Tuorelihamakkara: tomaatti, chili, basilika
Raaka-aineet: sianlihaa n. 80%, tomaattimurska, gluteeniton korppujauho, stabilointiaineet E450, E451, suola n.1%, mausteet, basilika, chili, pippureita, inkivääri, muskottipähkinä, korianteri, paprika
Valmistaminen: Kypsennä miedolla lämmöllä pannulla, parilalla tai grillissä noin 20–25 minuuttia välillä käännellen. Uunissa pellillä tai vuoassa 175 astetta noin 20–25 minuuttia käännä makkarat ainakin kertaalleen. Voit myös esikypsentää makkarat kuumassa vedessä hauduttamalla noin 20 minuuttia. Huom. älä keitä. Kypsyyden voi tarkistaa leikkaamalla makkaraan viillon, kun punaisuus häviää makkaran keskeltä, on tuote kypsä.
Lisukkeena uusista perunoista valmistettu perunasalaatti:
keitettyjä uusia perunoita
aurinkokuivattua tomaattia
sipulia
ruohosipulia silputtuna
suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Sekoitetaan kaikki ainekset keskenään kulhossa. Salaatti maistuu lämpimänä ja kylmänä.