Siirry suoraan sisältöön

Tuotteet

Kotkan Lihamestareiden tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat kotimaiset nauta- ja sikatuotteet sekä maailmallakin palkitut tuorelihamakkarat. Käytämme vain ja ainoastaan täysin kotimaista lihaa. Kaikki tuotteet leikkaamme taidolla parhaista raaka-aineista ja toimitamme ne vauhdilla kauppaan – aamulla meillä, illalla teillä! 

Lihojamme on tarjolla täysin naturellina, jolloin maustemestari olet sinä. Marinoidut tuotteet teemme aina taiten: mausteisuutta ja öljyä laitamme lihan ehdoilla, emme hukuttamalla tai lihan hienouden peittämällä.

Tuotteitamme on saatavilla Kotkan ja Kouvolan Prismoista ja Kotkan City-Marketista. Tuotteitamme löytyy myös Kotkan, Haminan Ja Kouvolan seudun S-Marketeista ja K-Marketeista. Virojoella S-Market ja Pyhtäällä K-Market Siltis. Jos teidän kaupassanne ei tuotteitamme vielä löydy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa!

Erikoistuotteita ja isompia eriä voi myös tiedustella suoraan Lihamestareilta.

Palkinnot

Kotkan Lihamestareiden Portermakkara palkittiin v.2019 Parhaana Raakamakkarana Akateemisen Kiuas-seuran suuressa makkara-arvostelussa. Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. 

Maista sinäkin! 

Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa!

Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!

Ota yhteyttä!

Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia.
Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle.
Paikallismestari palvelee!

p. 044 028 7820

panu.eerola@kotkanlihamestarit.fi