Yritys
Kotkan Lihamestarit on vuonna 1985 perustettu yritys, joka syntyi vastaamaan tuoreen kotimaisen lihan kysyntään. Aluksi toiminnassa keskityttiin kokonaisten ruhojen leikkaamiseen, mutta lihan käsittelyn siirtyessä vuosituhannen vaihteessa kaupoista tukuille lihat alettiin laittaa kuluttajille passeleihin paketteihin – jatkuvaa tuotekehittelyä unohtamatta!

Vuodesta 2009 lähtien omistajana on Panu Eerola, maatilan poika ja liha-alaa opiskellut kokki. Mies unelmatyössään! Toimintaa ohjaavana periaatteena on paikallisuus, hyvän lähiruoan tarjoaminen ihmisille. Yrityksemme on palkittu Kotkan yrittäjien Vuoden 2015 yritys -palkinnolla tunnustuksena ansiokkaasta yritystoiminnasta. Yrittäjät Panu ja Mirva Eerola kiittävät tunnustuksesta ja jatkavat lihamestaritiimin kanssa perusteluissakin mainitun laadun ja palvelun viitoittamalla tiellä! Vuonna 2018 vaihdoimme nimemme Kotkan Lihamestareiksi, mikä kuvaa ammattitaitoamme ja palvelujemme ideologiaa paremmin.

Pieni toimija pystyy vastaamaan hyvin alati kasvaviin laatuvaatimuksiin, ja työ tehdään käsityönä. Kotkan Lihamestareilla työskentelee yrittäjän lisäksi neljä muuta lihaa rakastavaa ammattilaista. Kotkan Lihamestarit ovat ylpeitä työstään, ja jokainen tekee työnsä suurella sydämellä. Yrityksellä on päivitetty ja ajantasainen omavalvontaohjelma laadun ja hygienian tarkkailuun. Kiitos, kun saamme tehdä teille laatuherkkuja!Image