
400–500 g Kotkan Lihamestarien Naudan sisäpaistia kuutioituna
1 sipuli
2 rkl voita
1⁄2 tl suolaa
1⁄2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
¼ kouraa viheripippuria
¼ kouraa rosepippuria
2 rkl konjakkia
1 dl kermaa
1 rkl lihafondia
150 g smetanaa
Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon. Kuutioi sipulit ja murskaa pippurit. Lisää loput ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä tunnin ajan ja lisää smetana. Hauduta vielä tunti tai kunnes lihat ovat mureita. Nautiskele!
Reseptit

syys. 25, 2024
Broilerin siipaleet

syys. 25, 2024
Erinomainen Jauhelihamassa

syys. 25, 2024
Grillivinkit possun pihveille

syys. 25, 2024
Karjalanpaisti varrastettuna

syys. 25, 2024
Konjakkinen härkäpata

syys. 25, 2024
Kotkan Lihamestareiden herkkufilee

syys. 25, 2024
Lihamestarin Burgeri

syys. 25, 2024
Lihamestarin Makkara

syys. 25, 2024
Lihamestarin Ramen

syys. 25, 2024