Siirry suoraan sisältöön

Lihamestarin makkara

Tuorelihamakkara:

Tomaatti, Chili, Basilika

Raaka-aineet:

Sianlihaa n. 80%, tomaattimurska, gluteeniton korppujauho, stabilointiaineet E450, E451, suola n.1%, mausteet, basilika, chili, pippureita, inkivääri, muskottipähkinä, korianteri, paprika.

Valmistus:

Kypsennä miedolla lämmöllä pannulla, parilalla tai grillissä noin 20–25 minuuttia välillä käännellen. Uunissa pellillä tai vuoassa 175 astetta noin 20–25 minuuttia käännä makkarat ainakin kertaalleen. Voit myös esikypsentää makkarat kuumassa vedessä hauduttamalla noin 20 minuuttia. Huom. Älä keitä. Kypsyyden voi tarkistaa leikkaamalla makkaraan viillon, kun punaisuus häviää makkaran keskeltä, on tuote kypsä.

Katso Lihamestarin keittiössä -video tästä.

Lisukkeena uusista perunoista valmistettu perunasalaatti:

Keitettyjä uusia perunoita
Aurinkokuivattua tomaattia
Sipulia
Ruohosipulia silputtuna
Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Sekoitetaan kaikki ainekset keskenään kulhossa.

Salaatti maistuu lämpimänä ja kylmänä.

Palkinnot

Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!

Ota yhteyttä!


Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia.
Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle.
Paikallismestari palvelee!

p. 044 028 7820

panu.eerola@kotkanlihamestarit.fi