1 kg rosamunda-uuniperunoita 2 dl kuohukermaa nokare voita hyppysellinen suolaa pussillinen tuoretta pinaattia Laita perunat uuniritilällä uuniin, kypsennä 180 asteessa noin tunnin verran.
Halkaise kypsät perunat ja koverra sisus terässiivilän avulla.
Paseeraa perunat isolla tarjoilulusikalla siivilän läpi.
Lisää perunamuusi kuumennettuun kerma-voiseokseen, mausta suolalla, lisää pinaatti ja sekoita tasaiseksi.
Sinappismetana
2 dl smetanaa 2 rkl Mahti Sinappia suolaa Vaahdota smetana ja lisää sinappia. Tarkista maku ja tarvittaessa viimeistele hyppysellisellä suolaa.
Lisukkeeksi sopii höyrytetty parsakaali.
Palkinnot
Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!
Ota yhteyttä!
Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia. Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle. Paikallismestari palvelee!