

Mainio Vainio Possuburger

Nappaa nämä:
Kotkan Lihamestareiden Mainio-possuburgerpihvi
Kotimainen hampurilaissämpylä
Kipparijuusto-siivu
Kotimaista tomaattia
Kotimaista punasipulia
Kotimaista rapeaa salaattia
Suunmukaista majoneesia
½ tl valkopippuria
½ tl mustapippuria
Valmistele lisukkeet rennolla otteella. Grillaa tai paista pihvi noin 5–7 min puoli. Karauta sämpylä nopeasti grillin kautta, varo kuivumista! Kasaa hampurilanen ja nauti passelin kyytipojan kera!
Kesän uutuus! Mainio-possuburgerpihvi on mehevä pihvi kesäburgeiden grillailuun tai pannulla paistettavaksi. Valmiiksi maukkaaksi maustettu!
Palkinnot
Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!

Ota yhteyttä!
Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia.
Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle.
Paikallismestari palvelee!
p. 044 028 7820
