
4 burgersämpylää
2 tomaattia
1 punasipuli
4 rkl Mahti Sinappia
1 dl majoneesia
4 juustosiivua (maun mukaan)
noin 500 g Mestarin Mehevämpi naudanjauheliha
suolaa 7,5 g
loraus rypsiöljyä
hyppysellinen pippurisekoitusta
Sekoitetaan mausteet ja jauheliha. Älä sekoita liikaa, ettei lihan rakenne sitkostu.
Leikkaa tomaatit ja sipulit siivuiksi, huuhtele tuoreet salaatin lehdet ja sekoita Mahtisinappia maustamattomaan majoneesiin.
Muotoile 4 pihviä, apuna voit käyttää Burger-muottia tai pyöreätä noin kämmenen kokoista muovipurkin kantta.
Tarkista että grilli on puhdas ja kuumenna grilli kuumaksi ennen burgereiden grillausta. Laita pihvit kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia, tarkista ettei pinta ruskistu liikaa, käännä pihvit ja grillaa noin 2 minuuttia. Lisää tässä vaiheessa sämpylät grilliin lämpenemään ja saamaan hiukan väriä. Lisää juusto siivut pihvien päälle, jotta juusto ehtii myös hiukan sulaa. Kokoa burgerit: sämpylä, majoneesi, salaatti, pihvi juustolla, tomaattiviipaleet ja sipuliviipaleet, majoneesia, sämpylä.
Ja PAM, se on siinä!
Reseptit

Broilerin siipaleet

Erinomainen Jauhelihamassa

Grillivinkit possun pihveille

Karjalanpaisti varrastettuna

Konjakkinen härkäpata

Kotkan Lihamestareiden herkkufilee

Lihamestarin Burgeri

Lihamestarin Makkara

Lihamestarin Ramen
