Tarkista grillin puhtaus ja kunto. Kaasugrillissä huomioi kaasun riittävyys. Hiili/brikettigrilliä käyttäessäsi, sytytä grilli hyvissä ajoin, jotta hiillos ehtii valmistua kunnolla.
Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuttia ennen grillaamista.
Pihveistä kannattaa poistaa ylimääräistä marinadia esimerkiksi veitsen avulla, liika marinadi kun tuppaa palamaan grillissä.
Possun ulkofilettä grillataan noin 4 minuuttia per puoli.
Tarkista lihan kypsyys leikkaamalla viilto pihvin paksuun kohtaan, kun punaisuus häviää, niin silloin pihvit pois grillistä.
Pihvin on hyvä antaa huilata max. 5 minuuttia ennen ruokailua, näin tehden pihvi säilyttää mehukkuuden ja mureuden.
Kasleria grillataan noin 6 minuuttia per puoli, näitä voit hauduttaa vielä grillissä esimerkiksi foliovuoassa miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, peitä tarvittaessa foliolla.
Possunpihvien kaveriksi voit grillata kasviksia, esimerkiksi paprikoita isoina lohkoina ja kesäkurpitsaa suurina viipaleina suolalla maustettuina, tomaatteja ja esimerkiksi kesäsipulia kokonaisena.
Maukasta grillikesää toivottaa Kotkan Lihamestarit Oy!