Kahdelle hengelle:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
250 g Kotkan Lihamestarien karjalanpaistilihaa
1 rkl voita
1 tl hunajaa
1 tl suolaa
loraus viinietikkaa tai balsamicoa
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä tai ripaus kuivattua
1 kanelitanko
1 1/2 dl vettä
1 omena
silputtua persiljaa
2 rkl smetanaa halutessasi
Ruskista Karjalanpaistilihat paistinpannulla. Kuori ja lohko omena, sipuli ja valkosipuli reiluiksi paloiksi. Nosta sipulit, omenat ja lihat voideltuun uunipataan tai -vuokaan ja lisää joukkoon mausteet. Kaada päälle vesi ja peitä pata kannella. Kypsennä pataa 200-asteisessa uunissa vähintään 1 1/2 tuntia. Poista kanelitanko ja lisää ennen tarjoilua persilja sekä halutessasi smetana. Nautiskele rakkaan kanssa vaikkapa perunoiden tai riisin kera!