Ruokaa omasta maasta

Tuotteet


Kotkan Lihamestareiden tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat kotimaiset nauta- ja sikatuotteet sekä maailmallakin palkitut tuorelihamakkarat. Käytämme vain ja ainoastaan täysin kotimaista lihaa. Kaikki tuotteet leikkaamme taidolla parhaista raaka-aineista ja toimitamme ne vauhdilla kauppaan – aamulla meillä, illalla teillä! 

Lihojamme on tarjolla täysin naturellina, jolloin maustemestari olet sinä. Marinoidut tuotteet teemme aina taiten: mausteisuutta ja öljyä laitamme lihan ehdoilla, emme hukuttamalla tai lihan hienouden peittämällä.

Tuotteitamme on saatavilla Kotkassa ja Haminassa Prismasta, Citymarketista, S-Marketeista ja Supermarketeista sekä Karhulan, Hovilan, Korelan, Aittakorven, Rauhalan, Metsäkulman K-Marketeista. Kouvolassa Prismasta, Virojoella S-Marketeista ja Pyhtäällä Siltakylän K-Market Siltiksestä. Jos teidän kaupassanne ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Erikoistuotteita ja isompia eriä voi myös tiedustella suoraan Lihamestareilta.

Palkinnot


Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!