Ruokaa omasta maasta

Mainio Vainio Possuburger


Nappaa nämä:


  • Kotkan Lihamestareiden Mainio-possuburgerpihvi
  • Kotimainen hampurilaissämpylä
  • Kipparijuusto-siivu
  • Kotimaista tomaattia
  • Kotimaista punasipulia
  • Kotimaista rapeaa salaattia
  • Suunmukaista majoneesia
  • ½ tl valkopippuria
  • ½ tl mustapippuria

Valmistele lisukkeet rennolla otteella. Grillaa tai paista pihvi noin 5–7 min puoli. Karauta sämpylä nopeasti grillin kautta, varo kuivumista! Kasaa hampurilanen ja nauti passelin kyytipojan kera!

Kesän uutuus! Mainio-possuburgerpihvi on mehevä pihvi kesäburgeiden grillailuun tai pannulla paistettavaksi. Valmiiksi maukkaaksi maustettu!

Palkinnot


Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!