Ruokaa omasta maasta

Maggaraa!


Ostoskoriin


  • 2 Kotkan Lihamestarien tuoremakkaraa / syöjä
  • salaattia
  • kirsikkatomaatteja
  • 1 pkt halloumia
  • basilikalla maustettua oliiviöljyä

Ota makkarat lepäämään huoneenlämpöön puoleksi tunniksi. Kypsennä miedolla lämmöllä pannulla, parilalla tai grillissä noin 20 minuuttia välillä käännellen tai uunissa 150° 20–30 minuuttia. Kypsyyden voit tarkistaa hellästi viiltämällä: kun punaisuus on täysin hävinnyt, makkara on valmis nautittavaksi. Tarjoa makkarat esimerkiksi paistetun halloumin ja salaatin kanssa tai kokeile vaikka coleslawn seurana – mikä ikinä sinulle maistuukaan! 

Palkinnot


Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!