Lihamestarin burgeri

Burger-resepti:
- 4 Burger-sämpylää
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- 4 rkl Mahti Sinappia
- 1 dl majoneesia
- 4 juustosiivua (maun mukaan)
- Mestarin Mehevämpi naudanjauheliha noin 500 g
- Suolaa 7,5 g
- Loraus rypsiöljyä
- Pippurisekoitusta, hyppysellinen
Sekoitetaan mausteet ja jauheliha.
Älä sekoita liikaa, ettei lihan rakenne sitkostu.
Leikkaa tomaatit ja sipulit siivuiksi, huuhtele tuoreet salaatin lehdet ja sekoita Mahtisinappia maustamattomaan majoneesiin.
Muotoile 4 pihviä, apuna voit käyttää Burger-muottia tai pyöreätä noin kämmenen kokoista muovipurkin kantta.
Tarkista että grilli on puhdas ja kuumenna grilli kuumaksi ennen burgereiden grillausta.
Laita pihvit kuumaan grilliin ja grillaa noin 4 minuuttia, tarkista ettei pinta ruskistu liikaa, käännä pihvit ja grillaa noin 2 minuuttia.
Lisää tässä vaiheessa sämpylät grilliin lämpenemään ja saamaan hiukan väriä.
Lisää juusto siivut pihvien päälle, jotta juusto ehtii myös hiukan sulaa.
Kokoa burgerit: sämpylä, majoneesi, salaatti, pihvi juustolla, tomaattiviipaleet ja sipuliviipaleet, majoneesia, sämpylä.
Ja PAM, se on siinä..
P.S. Katsoitko jo grillausvideon? Katso Lihamestarin keittiössä -videosarjan sivulta.