Ruokaa omasta maasta

Broilerin siipaleita


Broilerin siipaleita ohraa ja kasviksia, ihan läheltä

  • 1kpl porkkana
  • 100 g lehtikaalia
  • 100 g pakastepapuja
  • 1 kpl sipuli
  • 4 dl täysjyväohraa
  • 6 dl vettä
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 2 tl hunajaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 2 tl suolaa
  • 1 ruukku persiljaa
  • 2 dl kuohukermaa

Pyörittele pilkotut juurekset ja kasvikset öljyssä pannulla ja anna hautua muutaman minuutin, jotta kosteus haihtuu. Lisää ohra ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 6 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. Tarkista maku.

Broileri-siipaleet

  • 2 rasiaa Kotkan Lihamestareiden Broilerisiipaleita
  • nokare voita

Ruskista siipaleet kevyesti voissa pannulla.

Lisää siipaleet ohraton päälle ja tarjoile ystävillesi.

Palkinnot


Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!