
Kahdelle hengelle:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
250 g Kotkan Lihamestarien karjalanpaistilihaa
1 rkl voita
1 tl hunajaa
1 tl suolaa
loraus viinietikkaa tai balsamicoa
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä tai ripaus kuivattua
1 kanelitanko
1 1/2 dl vettä
1 omena
silputtua persiljaa
2 rkl smetanaa halutessasi
Ruskista Karjalanpaistilihat paistinpannulla. Kuori ja lohko omena, sipuli ja valkosipuli reiluiksi paloiksi. Nosta sipulit, omenat ja lihat voideltuun uunipataan tai -vuokaan ja lisää joukkoon mausteet. Kaada päälle vesi ja peitä pata kannella. Kypsennä pataa 200-asteisessa uunissa vähintään 1 1/2 tuntia. Poista kanelitanko ja lisää ennen tarjoilua persilja sekä halutessasi smetana. Nautiskele rakkaan kanssa vaikkapa perunoiden tai riisin kera!
Reseptit

Broilerin siipaleet

Erinomainen Jauhelihamassa

Grillivinkit possun pihveille

Karjalanpaisti varrastettuna

Konjakkinen härkäpata

Kotkan Lihamestareiden herkkufilee

Lihamestarin Burgeri

Lihamestarin Makkara

Lihamestarin Ramen
