Siirry suoraan sisältöön

Lihamestarin keittiössä – Erinomainen jauhelihamassa

Lihamestari Panun vieraana tässä jaksossa on hoivakoti Vetrean keittiöesimies Tiina Korpela. Ruoanlaiton aiheena vanhusten ravinto.

Kotkan Lihamestarin keittiössä -videosarjassa lihamestari Panu Eerolan johdolla laitetaan ruokaa mielenkiintoisten paikallisten ihmisten kanssa. Kolmantena vieraana Lihamestarin keittiössä on Cursor Oy:n yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola

Tässä jaksossa Lihamestari Panu Eerola on tiukan kysymyksen edessä: “Hiilellä vai kaasulla?” – Grillauskohteena possun pihvit.

Tässä tulee täydellisen burgerin grillausvinkki! Kaikki lähtee hyvän raaka-aineen valinnasta ja loput kertoo Kotkan Lihamestari.

Kotkan Lihamestarin keittiössä -videosarjassa lihamestari Panu Eerolan johdolla laitetaan ruokaa mielenkiintoisten paikallisten ihmisten kanssa. Lihamestarin keittiössä piipahtaa Kari “Kärsä” Koivistoinen, panimomestari Kotka Steam Brewery’stä. – Nyt grillataan makkaraa!

Kotkan Lihamestarin keittiössä -videosarjassa lihamestari Panu Eerolan johdolla laitetaan ruokaa mielenkiintoisten paikallisten ihmisten kanssa. Toisena vieraana Lihamestarin keittiössä on KTP Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen

Kotkan Lihamestarin keittiössä -videosarjassa lihamestari Panu Eerolan johdolla laitetaan ruokaa mielenkiintoisten paikallisten ihmisten kanssa. Ensimmäisenä vieraana Lihamestarin keittiössä on Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö

Ota yhteyttä!

Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia.
Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle.
Paikallismestari palvelee!

p. 044 028 7820

panu.eerola@kotkanlihamestarit.fi