Siirry suoraan sisältöön

Broilerin siipaleita

Broilerin siipaleita ohraa ja kasviksia, ihan läheltä

1kpl porkkana
100 g lehtikaalia
100 g pakastepapuja
1 kpl sipuli
4 dl täysjyväohraa
6 dl vettä
0,5 dl omenaviinietikkaa
2 tl hunajaa
2 tl mustapippuria
2 tl suolaa
1 ruukku persiljaa
2 dl kuohukermaa

Pyörittele pilkotut juurekset ja kasvikset öljyssä pannulla ja anna hautua muutaman minuutin, jotta kosteus haihtuu. Lisää ohra ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 6 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. Tarkista maku.

Broileri-siipaleet

2 rasiaa Kotkan Lihamestareiden Broilerisiipaleita
nokare voita
Ruskista siipaleet kevyesti voissa pannulla.

Lisää siipaleet ohraton päälle ja tarjoile ystävillesi.

Palkinnot

Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!

Ota yhteyttä!

Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia.
Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle.
Paikallismestari palvelee!

p. 044 028 7820

panu.eerola@kotkanlihamestarit.fi