Pyörittele pilkotut juurekset ja kasvikset öljyssä pannulla ja anna hautua muutaman minuutin, jotta kosteus haihtuu. Lisää ohra ja sekoittele hetki kasvisten kanssa. Lisää pannulle 6 dl vettä, mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, välillä sekoitellen 15 – 20 min. Tarkista maku.
Lisää siipaleet ohraton päälle ja tarjoile ystävillesi.
Palkinnot
Kotkan Lihamestareiden tuorelihamakkarat ovat olleet useana vuonna kärkisijoilla kovatasoisessa makkaranvalmistuskilpailussa Englannin Nottinghamissa. Tuliaisina on ollut kulta- ja hopeamitaleita jo viiden vuoden ajan. Maista sinäkin! Makkaroita löydät Kotkan Prisman sekä muiden hyvin varustelluiden kauppojen palvelutiskeistä. Jos teidän kaupan tiskissä ei niitä vielä näy, niin kysykää ihmeessä kauppiaaltanne, asia on varmasti korjattavissa! Kurkkaa myös resepti-idea ja sitten vaan kokkaamaan!
Ota yhteyttä!
Kysykää kauppiaaltanne Kotkan Lihamestareiden antimia. Tuotteista voitte tiedustella tai antaa palautetta Panu Eerolalle. Paikallismestari palvelee!